SAFE - SPEELTJES!

Safe Vibraring

De Safe Vibraring bezorgt zowel vrouwen als mannen een spectaculair gevoel tijdens het vrijen. Beleef samen extra lang plezier in bed en verwen je partner maximaal met deze vibrerende ring van handig stretchmateriaal. De Safe Vibraring is voorzien van maar liefst vijf trilstanden (batterij wordt meegeleverd).

Safe Sensation

De Safe Sensation is een uitgebreidere versie van de Safe Vibraring, speciaal om haar nog meer te stimuleren. Het speciale ontwerp zorgt voor extra clitorale stimulatie, terwijl het onderste gedeelte van dit speeltje dezelfde werking heeft als een cockring. Tijdens het voorspel kan de man de clitoris stimuleren en tijdens de daad wordt zijn orgasme uitgesteld. Daarbij ervaren beide partijen een intenser hoogtepunt door de cockring. De Safe Sensation heeft een gebruiksduur van +/- 40 minuten.

Safe Perfect Vibe

De Safe Perfect Vibe is dé perfecte clitorisstimulator, geïnspireerd op het vrouwelijk lichaam dus ideaal voor de vrouw die weet wat ze wil. Deze vibrator wordt gekenmerkt door haar vrouwelijke vormen en is spannend om alleen te gebruiken, maar nog leuker om samen mee te ontdekken en van te genieten.

Safe Sensual G-Spot Vibrator

De Safe Sensual G-Spot Vibrator is een luxe G-Spot vibrator, geïnspireerd op het vrouwelijk lichaam. Dankzij de lichte curve in het design kan je de G-spot moeiteloos vinden, dus houd je extra veel tijd over om te genieten. De Safe Sensual G-Spot Vibrator is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsvriendelijke siliconen. Deze luxe vibrator heeft een ergonomisch ontwerp, is spatwaterbestendig, heeft twee trilmotoren en tien verschillende vibratiestanden. Met het magnetische oplaadsysteem (USB) kun je deze G-spot vibrator gemakkelijk opladen.

Safe Toy Cleaner

Safe Toy Cleaner is een spray waarmee je je Safe-speeltjes effectief reinigt. Safe Toy cleaner werkt vrijwel direct en heeft een frisse limoengeur. Safe (erotische) speeltjes zijn ontwikkeld om samen van te genieten. Alle Safe speeltjes zijn ergonomisch ontworpen met het menselijk lichaam als uitgangspunt.

Safe (erotische) speeltjes zijn ontwikkeld om samen van te genieten. Alle Safe speeltjes zijn ergonomisch ontworpen met het menselijk lichaam als uitgangspunt.