Glijmiddel : Safe - Enjoy together!

  SAFE - GLIJMIDDEL

Safe Lubricant Caring

Safe Lubricant Caring is een glijmiddel met aloë vera voor extra verzorging. Daarbij heeft het de ideale pH-waarde, zodat het de zuurtegraad van je intieme lichaamsdelen niet verstoort. Gebruik het glijmiddel in combinatie met condooms voor een extra soepele vrijpartij. Het flesje van 50 ml is voorzien van een handig pompje, wel zo makkelijk!

Safe Lubricant Siliconen

Safe siliconen glijmiddel is geschikt om lekker lang te gebruiken. Door de verwerkte siliconen heeft het middel een extra lang glijvermogen. Het flesje van 50 ml is voorzien van een handig pompje, wel zo makkelijk!

Safe Lubricant Performance

Met het performance glijmiddel van Safe kan je nog langer van elkaar genieten doordat het glijmiddel speciaal is ontwikkeld om het orgasme uit te stellen. Het glijmiddel moet dan ook zacht op de penis worden aangebracht voor een optimaal effect. Het flesje van 50 ml is voorzien van een handig pompje, wel zo makkelijk!

Safe FemmeTastique

Safe FemmeTastique is een (orgasme) stimulerende gel die zorgt voor een betere bloedtoevoer in en om de clitoris, zodat dit gebied gevoeliger wordt. Ideaal voor vrouwen die meer willen genieten van het voorspel en seks (en welke vrouw wil dat nou niet?) De gel bezorgt je zowel met, als zonder partner een intensere stimulatie, voor meer en hevigere orgasmes.

Safe Lubricant Waterbased

Zijdezacht glijmiddel op waterbasis, voor intiem gebruik en meer plezier in de slaapkamer. Dankzij het handige pompje kan het glijmiddel met één hand worden gedoseerd – zo kan je al je aandacht focussen op je partner en jou. Geschikt voor gebruik in combinatie met latex condooms en speeltjes.

Alle Safe glijmiddelen zijn voorzien van een CE markering, ontwikkeld om het genot en de gezamenlijke intieme ervaring te verbeteren. Alle varianten van Safe Glijmiddel voelen zijdezacht aan en hebben elk een unieke eigenschap.